8 november 2005

Wat is Skype?

Screenshot SkypeSkype is een gratis en eenvoudig programma waarmee je binnen enkele minuten overal ter wereld gratis kunt bellen. Skype, gemaakt door de ontwikkelaars van KaZaA, gebruikt innovatieve P2P (Peer-to-Peer) technologie om verbinding te maken tussen jou en andere Skype gebruikers. Wanneer je het zat bent om enorme bedragen te betalen voor telefoongesprekken, dan is Skype iets voor jou!

Bel de hele wereld voor lokaal tarief met SkypeOut. Met SkypeIn kun je waar dan ook ter wereld op je eigen telefoonnummer gesprekken ontvangen, en als je even niet beschikbaar bent neemt de voicemail dienst voor je op!

Skype is snel en gemakkelijk te installeren. Je hoeft het alleen maar te downloaden, te registreren en binnen enkele minuten kun je je PC headset insteken en bellen met je vrienden via Skype. Skype gesprekken hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zijn door versleuteling van begin tot eind zeer veilig. En het mooiste is: je hoeft je firewall of router niet opnieuw te configureren – het werkt gewoon!

Meer informatie vind je op de Skype website.