30 juni 2009

Skype update iPhone software naar versie 1.1

Skype voor de iPhoneSkype heeft een nieuwe versie van haar software voor de iPhone (en iPod touch) uitgebracht. Versie 1.1 brengt naast ondersteuning voor Nederlands als de interface taal een tweetal nieuwe features.

Met de eerste versie van Skype voor de iPhone was het vreemd genoeg niet mogelijk je Skype voicemail te beluisteren maar de nieuwe versie brengt Skype voicemail functionaliteit naar de iPhone.

Ondanks het feit dat SMS berichten tegenwoordig vaak in de belbundel zijn opgenomen en als dat niet het geval is, niet erg duur meer zijn, is het leuk dat met Skype voor de iPhone het nu ook mogelijk is SMS berichten te versturen.

Er zijn ook nog een aantal interface tweaks doorgevoerd waardoor de bijvoorbeeld het toetsenbord voor het kiezen van nummers eenvoudiger is te gebruiken.

Voor het installeren van Skype voor iPhone versie 1.1 is het noodzakelijk dat je iPhone of iPod touch over OS 2.2 of 3.0 beschikt. Bezitters van toestellen met software versie 2.0 en 2.1 dienen het OS eerst te upgraden voordat ze de nieuwe versie van Skype kunnen installeren.