26 juni 2009

Gratis een Nederlands SkypeIn telefoon nummer aanvragen

Gratis Nederlandse Skype TelefoonnummersMet een SkypeIn telefoonnummer kun je op Skype gebeld worden vanaf normale telefoons. Dit is handig als je bijvoorbeeld zelf geen telefoonlijn hebt maar wel een internet aansluiting en je telefonisch bereikbaar wilt zijn voor anderen zonder dat ze een duur 06 nummer hoeven te bellen.
Ondanks de vele verzoeken op het Skype forum, biedt Skype nog steeds geen Nederlandse SkypeIn nummers aan. Het is wel mogelijk om voor € 57,50 een online Skype nummer te kopen voor andere landen zoals Italie, Duitsland en de Verenigde Staten, maar daar heb je niet zoveel aan als degene die je wilt bellen in Nederland woont

Gelukkig is er nu een oplossing voor dit probleem! Ring2Skype biedt nu de mogelijkheid om gratis een online telefoonnummer aan te vragen voor een groot aantal landen, inclusief Nederland!

Het is heel eenvoudig om een gratis Skype telefoonnummer aan te vragen bij Ring2Skype. Op de website dien je je Skype gebruikersnaam in te vullen, een wachtwoord te kiezen (niet hetzelfde als je Skype wachtwoord) en kun je een land en plaats kiezen voor je online Skype telefoonnummer. In Nederland is alleen Amsterdam als regio code beschikbaar, in de toekomst kunnen meerdere regio's beschikbaar komen.

Nadat je de vereiste gegevens hebt ingevuld krijg je het toegewezen lokale telefoonnummer te zien. Dit nummer is direct actief en bellers dienen zodra ze verbinding hebben je unieke extensie te kiezen om zo doorgeschakeld te worden naar Skype. De gesprekskwaliteit is prima, en zeker omdat het gratis is, kan ik Ring2Skype dan ook aan iedere Skype gebruiker van harte aanbevelen!