28 augustus 2008

Skypecasts op de digitale schroothoop

Zou misschien een Skype medewerker mijn eerdere post hebben gelezen over de belabberde kwaliteit van de Skypecasts? Waarschijnlijk niet :) toch heeft Skype aangekondigd de Skypecast dienst met ingang van 1 september te stoppen .

Actieve Skypecast gebruikers zijn furieus over de beeindiging van de dienst en ik kan me hun reactie goed voorstellen, ook omdat 1 september wel erg kort dag is. Zelf ben ik overigens blij met de beslissing omdat ik vind dat de Skype interface al veel te druk is.

Overigens zijn er wel alternatieven, hoewel er geen enkele andere VoIP aanbieder is met zo'n groot gebruikersbereik.

1 opmerking:

 1. Anoniem1:02 a.m.

  Brieven naar Skype??
  Zou je mij alsjeblieft dat adres of nog beter, een telefoonnummer kunnen geven? Ik speur al twee dagen het internet af op zoek naar een klantenservice van Skype en dan eentje waar niet de FAQ's staan zonder antwoord dat ik nodig heb.

  Elke keer dat ik bel naar het buitenland, wordt er al geld afgeschreven van mij account zonder dat de persoon heeft opgenomen. Dat is pas sinds een paar dagen zo.

  Vriendelijk bedankt

  Sanne Stolker
  sannetje8@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen