31 juli 2009

Eindelijk Nederlandse SkypeIn telefoonnummers beschikbaar

Nederlands Skype-In telefoonnummerNa jaren zeuren is het vandaag eindelijk zo ver; Skype biedt nu ook Nederlandse SkypeIn telefoonnummers aan.

Met een SkypeIn telefoonnummer kun je het vaste KPN telefoonnummer opzeggen en volledig (een stuk goedkoper) via Skype gaan bellen. Een goede ontwikkeling!

Op dit moment zijn lokale nummers voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht beschikbaar en hoewel je dient aan te geven dat je in een van deze gemeenten woont om een nummer te bestellen is het me toch gelukt een 020 nummer te kopen terwijl ik niet in Amsterdam woon en dat ook zo heb aangegeven in het bestelformulier.

Een Nederlands SkypeIn telefoonnummer kost 50 euro per jaar. Als je dit combineert met een abonnement zoals het landenpakket waarmee je voor €4,54 per maand onbeperkt naar vaste nummers in Nederland kunt bellen, kost het SkypeIn nummer slechts 25 euro per jaar.

1 opmerking:

  1. Hmmmm... ik heb net een SkypeIn nummer gekocht voor Nederland en was er heel enthusiast over. Maar na dat ik heb EUR 50 betaald, kom ik er achter, dat het moeilijk is van een vast telefoonlijn te kunnen bellen.

    Ik probeerd vanaf mijn mobiel te bellen, en dat lukt wel. Maar ik probeerd vanaf mijn vast lijn te bellen met (020) ik krijk ik en fout melding "Het door u gekozen telefoonummer kan geen verbinding worden gemaakt"... erg teleurstellend.

    Andere met deze probleem?

    BeantwoordenVerwijderen