6 april 2006

VoSky Call Center review

De VoSky Call Center is een apparaatje dat je op je computer kunt aansluiten waarna je gewone telefoon als Skype telefoon te gebruiken is.
Met de VoSky Call Center blijft het mogelijk je gewone telefoon voor gesprekken over de normale telefoonlijn te voeren, maar indien je ## toetst wordt automatisch de Skype functie ingeschakeld.

De VoSky heeft een aantal zeer handige functies. Ten eerste is het mogelijk om je gewone (eventueel draadloze DECT) telefoon te gebruiken voor Skype gesprekken. Ook kun je terug gebeld worden door je eigen telefoon wanneer een Skype contact online komt. De meest handige functie is het gebruik van je mobiele telefoon in combinatie met de VoSky. Het is namelijk mogelijk met je mobiele telefoon naar je eigen vaste telefoonnummer te bellen waarna je het VoSky Call Center via Skype een verbinding opzet. Zo kun je dus heel goedkoop met je mobiele telefoon naar bijvoorbeeld het buitenland bellen!

David Pogue van de New York Times heeft een uitgebreide review van het 60 dollar kostende apparaatje geschreven, absoluut de moeite waard om te lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten