23 maart 2007

Hartelijk welkom lezers van de Consumentengids!

Vandaag is het april nummer van de Consumentengids bezorgd. Ik ben erg trots op het feit dat in dit nummer een kort interview met mij is opgenomen. Bij het artikel over Skype telefoons is een kader artikel opgenomen waarin ik vertel over mijn ervaringen met Skype.

Ik heet u van harte welkom op mijn weblog. Op Skype Buzz schrijf ik over alles wat met Skype te maken heeft. De volgende artikelen kunnen voor u als nieuwe bezoeker interessant zijn:

Wat is Skype?
Skype introduceert Skype Pro
De DualPhone 3088 draadloze Skype telefoon
Netgear WiFi Skype telefoon

Indien u beschikt over een RSS lezer kunt u de feed van mijn weblog hierin opnemen zodat u altijd op de hoogte wordt gehouden van de laatste berichten op Skype Buzz: http://feeds.feedburner.com/skype-buzz.
Mocht u niet over een RSS lezer beschikken, dan kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief door in de rechter kolom uw e-mail adres in te vullen.

Een heel groot overzicht links naar Skype gerelateerde websites vind u op mijn Skype Startpagina.

Tenslotte wil ik u wijzen op de mogelijkheid om reacties achter te laten bij de berichten op dit weblog. Ik vind het ontzettend leuk als u uw Skype ervaringen of vragen hier deelt. Ik zal proberen om altijd een antwoord te geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten