16 juli 2007

Skype op Toshiba notebooks voorgeïnstalleerd

Toshiba zal op een aantal met webcam en microfoon uitgeruste modellen de Skype software installeren.

Ook zal het Skype logo op de behuizing van deze modellen worden aangebracht. Het zal in eerste instantie gaan om de Satellite X205, Tecra M8, Qosmio F45, en het consumentenmbodellen met AMD procesor uit de Satellite A215 series.

Hoewel ik niet echt enthousiast kan worden over nog meer voorgeïnstalleerde software op de al met trailware overladen notebooks, zie ik wel de voordelen voor Toshiba (klanten kunnen de ingebouwde webcam meteen gebruiken) en Skype (exposure op notebooks van een gerenommeerd merk).

1 opmerking:

  1. Anoniem9:10 p.m.

    Als ik met Skype bel en m'n ingebouwde webcam aanzet gebeurd er niets...men ziet mij niet aan de andere kant.Ik heb een Toshiba
    A 200 Satellite.

    BeantwoordenVerwijderen