6 mei 2006

Ontvang nieuwe berichten op Skype Buzz per e-mail

Vandaag heb ik een tweetal wijzigingen aangebracht in de FeedBurner feed van mijn weblog:

FeedBurner logoIk heb de Summary Burner functie ingeschakeld, wat inhoudt dat de berichten in de rss feed van mijn weblog nu standaard worden ingekort tot een maximum van 400 tekens. Dit heb ik gedaan omdat een aantal sites mijn feed hebben geïntegreerd en mijn berichten integraal overnamen.
Hoewel ik geen enkel probleem heb met het hergebruik van mijn berichten, is het natuurlijk niet de bedoeling dat deze zonder bewerking automatisch worden overgenomen. Zeker niet indien daar vervolgens advertenties bij worden geplaatst.

Tegelijkertijd heb ik een geheel nieuwe FeedBurner dienst geïntegreerd; Email Subscriptions. Hiermee kun je eenvoudig via e-mail op de hoogte worden gehouden van al het Skype Buzz nieuws. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je e-mail adres op te geven in het formulier op de homepage, FeedBurner belooft dat ze alleen nieuwe berichten van de rss feed zullen versturen en absoluut geen spam.

Tot zover de mededelingen van huishoudelijke aard, snel weer terug naar het Skype nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten