9 mei 2006

Soonr maakt mobiele telefoon geschikt voor Skype

SoonrMet de Soonr Talk software is het mogelijk Skype te gebruiken op een mobiele telefoon. Ook zorgt Soonr voor integratie met Microsoft Outlook zodat ook dit programma met een GSM telefoon is te gebruiken.

Om gebruik te kunnen maken van de Soonr dien je in het bezit zijn van een mobiele telefoon in combinatie met een databundel. De software kan vervolgens kan de software gratis worden gedownload van de Soonr website.

Soonr Talk werkt zeer eenvoudig. Op afstand dien je een Skype gesprek op te zetten tussen je PC en mobiele telefoon. Vervolgens wordt een gesprek opgezet met de persoon die gebeld moet worden. De twee gesprekken worden daarna samengevoegd tot een conference call, waardoor er een Skype-gesprek ontstaat tussen twee mobiele telefoons. Dit betekent dat je altijd het SkypeOut tarief voor bellen naar een mobiele telefoon betaalt (25 Eurocent per minuut). Dit betekent dat mobiel Skype gebruik alleen aantrekkelijk is voor dure gesprekken naar het buiteland. Met de Soonr software is het overigens ook mogelijk met je mobiele GSM telefoon via Skype te chatten.

Op het Bright weblog is een gebruikerstest van Soonr te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten