17 december 2006

Onzinnige Skype USB telefoon

De website en het fotomateriaal zien er gelikt uit, maar ik begrijp echt niet dat er mensen zijn die zoveel geld neertellen voor een USB Skype telefoon.

Een goede headset biedt vrijwel dezelfde functionaliteit, vaak beter geluid en is ook nog eens een stuk goedkoper. Wil je toch investeren in een goede Skype telefoon dan lijkt mij een DECT Skype telefoon een veel betere keus.

Overigens hebben de makers van de Futiro het wel slim aangepakt, het bleek namelijk al eerder dat mooie telefoons nu eenmaal het best verkopen en daar heeft functionaliteit verder niets mee te maken...

1 opmerking:

  1. Volledig akkoord wat betreft "nutteloze" USB telefoons. Voor mij ook liever de koptelefoon, i kheb tenminste mijn henden vrij om op mijn computer te tokkelen.

    BeantwoordenVerwijderen