27 december 2006

Skype for Symbian in Wired top 10 vaporware 2006

Zoals ieder jaar heeft ook dit jaar Wired een top 10 vaporware lijst samengesteld. Vaporware is een term voor computer software die ondanks publieke aankondiging (nog) niet op de markt is verschenen.

Op nummer nummer 3 is dit jaar met stip binnengekomen de Symbian versie van de Skype software. Ook op dit weblog heb ik hier al enkele malen aandacht aan besteed, maar ondanks vele aankondigingen en geruchten is er tot nu toe nog geen spoor van deze veelbelovende applicatie te bekennen.

Gezien mijn slechte ervaringen met Skype for Windows Mobile (2.2 beta) lijkt het me dat de Symbian liefhebbers nog een tijdje zullen moeten wachten. Skype for Windows Mobile is absoluut het meest waardeloze stuk software dat ik ooit op mijn iMate SP5i heb geinstalleerd!
Voorlopig is mobiel gebruik van Skype dus nog toekomstmuziek, ik vraag me af of dit ooit nog zal goedkomen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten