3 augustus 2007

Klachten over drukke Skype interface

Naar aanleiding van de introductie van Skype beta versie 3.5 heeft Jean Mercier van Skype Numerology een bericht geschreven over de veel te drukke interface van de Skype software. Inmiddels heeft Skype al een officiƫle reactie op het Skype weblog geplaatst, maar gezien de vele negatieve reacties zijn de Skype gebruikers nog niet overtuigd van het nut van alle nieuwe functies.

Directe aanleiding voor de klachten is de in versie 3.5 geĆÆntroduceerde functie om video clips in de mood message te kunnen plaatsen.

Ik ben het van harte eens met Jean en zoals ik overigens al vaker heb gezegd, is het absoluut hoog tijd voor een specifieke business versie van Skype. Deze versie zou naast uitgebreide conferencing mogelijkheden ook over een ingebouwde WebEx mogelijkheid moeten beschikken. Alle andere overbodige functies zoals Skype Prime en Skype extra's kunnen in de business versie worden weggelaten.

6 opmerkingen:

 1. Anoniem11:23 a.m.

  Je hebt groot gelijk, ik ben systeembeheerder en Skype is binnen onze organisatie niet toegestaan vanwege de Skype Extra's. Om de supportkosten laag te houden hebben we een uniform pakket aan software samengesteld en om dezelfde reden mag Firefox niet worden gebruikt.
  Als Skype een niet-uitbreidbare zakelijke versie zou maken is de kans groot dat we deze software (nadat dit uitvoerig is getest) zullen toelaten. Gezien de vele verzoeken om Skype te installeren denk ik dat onze medewerkers hier wel blij mee zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9:31 a.m.

  ik zit met klachten over skype. telken als ik op skype ben en ik ben aan het bellen valt skype binne de 10 min 5 keren uit. dit herhaald zich elke keer terug. zijn der soms problemen op het skype netwerk? want dit is gewoon niet meer plezant meer voor te bellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem2:06 p.m.

  weten jullie misschien waar ik met mijn klachten over skype terecht kan, tig keren geinstaleerd maar doet het niet,heb veel van de zelde klachten gelezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem3:08 p.m.

  Wie weet hoe ik klachten moeten sturen over skype, want als ik met iemand aan het praten via skype dan valt het steeds weg, en ook moet ik 2 keer aanmelden we zijn over gegaan van msn naar skype en al me contacten die op de lijst staan hebben kunnen niet chatten of praten. Graag wil ik ook terug op oude staat msn. Terug zo als was geweest is en niet samen met msn en skype.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem2:08 p.m.

  Volgens mij geeft hier niemand het reactie op. ik heb gisteren ook wat geschreven en nog steeds geen reactie .............

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kennelijk is het niet duidelijk dat dit weblog niet van Microsoft is en dat dit dus geen Skype helpdesk.

  Al je supportvragen kun je hier stellen: https://support.skype.com/en/search_first/

  BeantwoordenVerwijderen