30 januari 2006

Ringtones voor Skype

Skype-bellers kunnen binnenkort ook gebruikmaken van ringtones. Het internettelefoniebedrijf heeft een overeenkomst gesloten met de Amerikaanse muziekuitgever Warner Music Group, die artiesten als Madonna en Green Day in zijn stal heeft.

De muziek van Madonna speelt een belangrijke rol om de gebruikers van Skype aan de ringtones te krijgen. De beltonen, die klinken als de telefoon overgaat, gaan naar verwachting 1,50 dollar per stuk kosten.

Via Red Herring

2 opmerkingen:

 1. Johan,

  Ik kwam via Google terecht op je weblog.
  Gaaf dat je zo'n weblog hebt over skype. Ik maak veel gebruik van Skype omdat ik in het buitenland zit. Nu is mijn verbinding niet altijd goed, ik zit in Afrika. Ik sluit normaal alles af dat ook maar enigszins internet gebruikt om de volledige bandbreedte te gebruiken, maar het blijft soms moeilijk. De Video gaat dan vaak maar uit en ik praat in korte zinnen (lastig..)
  Weet jij hoe je skype kan boosten of meer bandbreedte laten gebruiken dan ie nu doet?

  Ben benieuwd of er iets voor is.

  vr.gr.Gert van den Bos
  gertenbrenda(at)gmail

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem12:33 a.m.

  @Gert: Het lijkt erop dat je alles al hebt gedaan om je internetverbinding zoveel mogelijk te ontlasten tijdens het Skypen. Helaas is het zo dat de internetverbindingen in Afrika niet zo snel zijn als in Nederland en het zal dan ook moeilijk zijn daar een optimale Skype ervaring te bewerkstelligen.

  Je kunt via http://speedtest.net/ je internetverbinding testen, en mocht je toegang tot je (wifi) router hebben, zou je ook nog eventueel kunnen proberen de QoS (Quality of Service) voor Skype een hogere prioriteit te geven. Als dit allemaal niet helpt is de enige optie de je webcam uit te schakelen en zonder beeld te Skypen.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen