16 januari 2006

Tiptel cyberBOX 250 VoIP gateway

TiptelTiptel introduceert de tiptel cyberBOX 250 VoIP gateway, waarmee men altijd en overal bereikbaar kan zijn voor Skype contactpersonen en ook te allen tijde kan bellen met Skype contactpersonen met een zelf gekozen (mobiel) telefoontoestel door middel van de gateway-functie.

De tiptel cyberBOX 250 VoIP gateway onderscheidt zich door zijn gateway-functie. Deze houdt in dat het mogelijk is om binnenkomende Skype-oproepen automatisch door te verbinden naar een extern (mobiel) telefoontoestel. Met deze VoIP gateway functionaliteit kunnen binnenkomende skype-oproepen bijvoorbeeld extern doorverbonden worden naar een mobiel telefoontoestel. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn.

Tiptel cyberBOX 250 VoIP gateway

Ook kan er vanaf elke locatie met een (mobiel) telefoontoestel via de tiptel cyberBOX 250 naar skype-contactpersonen gebeld worden. Dit is vooral voordelig als er naar buitenlandse skype-contactpersonen wordt gebeld, aangezien men alleen de gesprekskosten van de mobiele naar de analoge externe telefoonaansluiting betaalt. Mocht men in het bezit zijn van een zogenaamd “Flat fee” telefoonabonnement dan kost bellen naar skype contacten niets extra.

Tevens kan de tiptel cyberBOX 250 aangesloten worden op een interne analoge aansluiting van een telefooncentrale. Alle toestellen aangesloten op de telefooncentrale kunnen dan via de tiptel cyberBOX 250 gratis via skype bellen met hun eigen (DECT) telefoontoestel. Daarnaast ondersteunt de tiptel cyberBOX 250 alle functionaliteiten van een switchbox. Zo kan er gekozen worden tussen gratis bellen via internet of bellen via het analoge netwerk met het huidige analoge (DECT) telefoontoestel. Een extra telefoontoestel of headset aanschaffen om gebruik te kunnen maken van gratis bellen via internet is dus niet nodig. Door de gebruikte digitale echo onderdrukkingstechnologie beschikt het toestel ook nog over een uitzonderlijke geluidskwaliteit, ook via een mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten