6 januari 2006

Skype gesprekken opnemen

Veel mensen vinden het leuk om hun Skype gesprekken op te nemen. Ik heb hier een handig gratis programmaatje voor gevonden: PowerGramo.

Na installatie is PowerGramo heel mooi in Skype geïntegreerd en is het mogelijk om de opgenomen gesprekken via een overzichtelijke interface te bekijken. Ook is het mogelijk om opgenomen gesprekken met een wachtwoord te beveiligen.

Voor serieus gebruik is het overigens aan te raden de pro versie te kopen aangezien het met de gratis versie slechts mogelijk is om de stem van één gesprekspartner tegelijk op te nemen. Ook voor het opnemen van groepsgesprekken dient de pro versie aan te worden geschaft.

Tips voor betere programma's zijn zoals altijd van harte welkom in de reacties onder dit bericht!

1 opmerking:

 1. Anoniem8:23 p.m.

  Hallo Johan,

  Allereerst vind ik het leuk dat je een blog bijhoudt met alle nieuwtjes op het gebied van Skype. Af en toe kijk ik even en hoop ik altijd dat er iets leuks opstaat. Vandaag las ik je stukje over het opnemen van gesprekken. Dat zou ik graag willen en ik heb dan ook je link gevolgd... om vervolgens te verdwalen. Kortom, ik weet op de hoofdpagina al niet meer bij welke (sub)categorie ik het bewuste programma moet downloaden. Is het mogelijk om je link zo aan te passen, zodat je onmiddellijk naar het goede scherm wordt geloodst?

  Alvast dank.

  Groeten,

  Alexander
  Zwolle

  BeantwoordenVerwijderen